Nem Kitty ütött, saját barátja verte meg a részeg fiút

2006.01.22. 12:17
Az előzetes hírekkel ellentétben nem Simek Kitty ütötte meg élettársát - értesült a HavariaPress. A tótújfalusi lány nevelőapjának meggyilkolása miatt lett ismert, amit még 2002-ben követett el. A köztársasági elnök kegyelemben részesítette, és azóta élettársával családot alapított és egy gyermeket szült. Élettársával azonban összevesztek, ez idézhette elő az újabb esetet.

December 30-án, Felsőszentmárton kocsmájában egymástól külön szórakozott Kitty és élettársa. A srác berúgott, és részegen lökdöste, inzultálta a lányt, akinek a haverjai meg akarták védeni: azt mondták, hogy ha nem hagyja abba, összeverik. Erre nem került sor, mert a részeg srác egyik haverja kihívta a kocsma elé, és hogy megelőzze a nagyobb bajt, ő maga verte meg. Kiütötte nyolc fogát, és betörte az orrát.

A sértett nem emlékezett semmire, és nem is akart feljelentést tenni, de a társadalombiztosítás csak akkor fizeti a fogpótlást, ha rendőrségi ügy lesz belőle. Ezért feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a rendőrkapitányságon - az eset helyszínén tehát Kitty ott sem volt, ő bent táncolt az épületben.