Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Anyja és lánya haltak éhen Párizsban

MTI
2006.07.05. 16:11

Feltehetően több mint egy hónappal korábban természetes úton, alultápláltság miatt bekövetkezett haláluk után találtak rá a mauritiusi származású 32 éves Doomitrának és ötéves kislányának, Chanának a holttestére Párizs közeli lakásukban - adták hírül szerdán a francia napilapok.

A gyermekét egyedül nevelő édesanya 2002 óta élt a francia főváros Aubervilliers nevű külvárosában. Néhány hónapig egy bölcsödében dolgozott, majd a minden 25 év feletti, egyéb jövedelemmel nem rendelkező francia állampolgárnak járó beilleszkedési minimum jövedelemből (RMI) élt kislányával, melynek összege 650 euró. Ehhez évente egyszer vagy kétszer alkalmi szociális segélyt is kapott, amelyet utoljára tavaly novemberben igényelt. A lakás falán misztikus feliratokat fedeztek fel a holttestekre múlt hétvégén rátaláló rendőrök.