Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos baleset az M3-ason

MTI
2006.07.21. 09:04

Egy idős nő a helyszínen életét veszítette, amikor pénteken hajnalban egy kisbusz belerohant egy személygépkocsiba az M3-as autópályán Gödöllő közelében - mondta el az Autópálya Rendőrség helyettes szóvivője pénteken az MTI-nek.

Lukács Anita ismertetése szerint a baleset az autópálya 31-es kilométerszelvényénél, a Budapest felé vezető oldalon történt, amikor a kapaszkodó sávban egy ukrán rendszámú kisbusz belerohant az előtte haladó személygépkocsiba.

Az ütközés után a magyar rendszámú személygépjármű a szalagkorlátot átszakítva az árokba borult. A baleset során az autó hátsó ülésén utazó idős budapesti nő a helyszínen életét veszítette, a gépjármű vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett - közölte a helyettes szóvivő.

Az elhunytat és a sérültet a tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével emelték ki az összeroncsolódott járműből. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják - mondta el Lukács Anita.