Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos baleset Zalaegerszeg közelében

MTI
2006.07.24. 21:17

Egy magyar férfi meghalt, egy osztrák pedig súlyosan megsérült abban a közlekedési balesetben, amely hétfőn kora este történt Zalaegerszeg közelében, a 74-es főút botfai kereszteződésében - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kisházi Gábor őrnagy elmondta: egy osztrák rendszámú személygépkocsi éppen a mellékútról kanyarodott a 74-es főútra Zalaegerszeg irányába, amikor frontálisan összeütközött egy a város felől érkező autóval.

Az utóbbi magyar vezetője, egy középkorú férfi, a helyszínen életét vesztette, az osztrák autó sofőrjét pedig súlyos sérülésekkel szállították a zalaegerszegi kórházba.

A baleset oka egyelőre ismeretlen, a rendőrség műszaki szakértő bevonásával folytatja a vizsgálatot - tette hozzá a sajtóügyeletes.