Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Aknába zuhant egy munkás a 4-es metró építkezésén

2006.07.26. 09:45

Súlyosan megsérült az a munkás, aki egy munkagödörbe zuhant szerdán reggel a 4-es metró építés alatt álló megállójában a Keleti pályaudvarnál. A HavariaPress úgy tudja, a készülő megálló területén dolgozó munkások egyike reggel fél nyolc előtt eddig ismeretlen körülmények között egy négy méter mély munkagödörbe zuhant.

A férfi súlyos fej- és gerincsérüléseket szenvedett, ezért a tűzoltók, akik leereszkedtek érte, csak különleges hordágy segítségével tudták a felszínre hozni, miután felsőtestének stabilizálására egy speciális mellényt adtak rá. A sérült férfi eszméleténél volt, mikor kimentették, de nem emlékszik, pontosan mi történt vele. A munkást a mentők kórházba szállították. Egyelőre nem tudni, felmerült-e az esetleges személyi felelősség a balesettel kapcsolatban, illetve hogy az építkezésen betartották-e a biztonságos munkavégzéshez szükséges előírásokat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?