Jenő
-3 °C
6 °C

Kábítószer-terjesztőket fogtak Budapesten

MTI
2006.09.01. 16:23

Két kábítószer-terjesztőt fogott el a rendőrség a főváros XIII. kerületében, a terjesztőket őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra, mondta el a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője pénteken.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 39 éves férfi és egy 26 éves nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a főváros XIII. kerületében lévő lakásukban kábítószerrel kereskedtek, mondta Horváczy Emese.

A két gyanúsítottat a kábítószer értékesítése közben, még szerdán érték tetten a nyomozók, az eladásra szánt kábítószert - 300 darab ecstasyt, fél kilogramm speedet, 50 gramm marihuánát, 40 gramm meszkalingombát, valamint a pontosan még meg nem határozott mennyiségű kokaint - lefoglalták tőlük. A lakásban összesen hét vásárló tartózkodott, akiket szintén előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak a rendőrök. A rendőrség kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást valamennyiük ellen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?