Ödön
1 °C
11 °C

Utcai telefonfülke mobilozóknak

MTI
2006.09.03. 10:23
Telefonfülkékkel kedveskedik egy amerikai cég a mobilozóknak, hogy a rádiótelefonok tulajdonosai az utca zajos forgatagában is zavartalanul lebonyolíthassák fontos beszélgetéseiket. A Salemi Industries nevű cég abból indult ki, hogy a mobiltelefonoknak számos előnyük mellett komoly hátrányuk, hogy zajban, tömegben kell sokszor lebonyolítani a hívásokat - olvasható a Lenta című orosz hírportálon.

Ezen a gondon hivatottak segíteni a hangszigetelt telefonfülkék, ahol az idegen fülektől távol beszélhetik meg az emberek a dolgaikat. A fülkék további előnye, hogy kiegészítő jelerősítő berendezéssel látták el őket, amely javítja a vétel minőségét. A hangszigetelt fülkékkel a cég reményei szerint felszerelik az éjszakai szórakozóhelyeket és a reptereket is, valamint minden olyan helyet, ahol a magas zajszint miatt a telefonálók még saját hangjukat sem hallják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?