Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Eger: vízelvezető miatt vasúti menetrendváltozás

MTI
2006.09.06. 17:39

Új vízelvezető-rendszert építenek ki Egerben annak érdekében, hogy az úgynevezett Csákó városrészben esőzésekkor összegyűlt csapadékot az Eger patakba vezessék. A munkálatok a vasúti pályákat is érintik, ezért vonatpótló autóbuszok is szállítják az utasokat - jelentette be a város polgármestere szerdán sajtótájékoztatón.

A munkálatok során a vasúti sínek alatt is csöveket fektetnek, ezért a síneket több helyen felszedik. Ez pedig néhány napra megváltoztatja a vasúti közlekedés szokott rendjét. Szeptember 16-án és 17-én a Füzesabony és Eger közötti járatok néhány percet késni fognak, illetve a Budapestről Füzesabonyba 17 óra 58 perckor érkező vonathoz Eger felé nem lesz csatlakozás.

Szeptember 18. és 22. között az Eger és Szilvásvárad között járó kisvonat egy szakaszán vonatpótló buszok közlekednek majd. Egy későbbi időpontban néhány napig a Füzesabonyból érkezőknek a rendező pályaudvaron kell leszállniuk, ahonnét szintén autóbuszok szállítják az utasokat a vasútállomásig.