Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Különös kegyetlenséggel ölte meg szerelmét?

MTI
2006.09.27. 15:31
Vádemelést javasolt a rendőrség annak a budapesti férfinak az ügyében, aki még január végén szurkálta halálra nőismerősét, akibe szerelmes volt, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztályának alosztályvezetője. A bűncselekmény január 28-án történt egy XIII. kerületi társasház földszinti lakásában, ahol a gyanúsított - saját elmondása szerint - elborult aggyal elkezdte szurkálni a nőt. A nőn tíz szúrt és vágott sérülést találtak később, a halálát egy szúrt mellkasi sérülés okozta, ami a tüdőt roncsolta.

Az orvos szakértő szerint - figyelemmel a sérülésekre - a gyanúsított az általánostól eltérően nagyobb fájdalmat és szenvedést okozott a sértettnek, ezért különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt javasolt a rendőrség vádemelést - mondta az alezredes.