Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a fegyveres bolti rablókat

MTI
2006.09.29. 19:13

Elfogták azt a három fegyveres rablót, akik egy budapesti kisbolt bevételét vitték el az éjszaka - értesült az MTI. A Budapesti Rendőr-főkapitányság péntek kora esti tájékoztatása szerint csütörtökön este egy kapucnit és sísapkát viselő férfi bement a főváros XXII. kerületében, a Leányka utcában található egyik élelmiszerüzletbe, egyik társa az ajtóban, a másik pedig egy személygépkocsiban várakozott.

A férfi - feltehetően - lőfegyverrel megfenyegette a 26 éves alkalmazottat, és a bevétel átadására kényszerítette, majd társaival együtt a személyautóval elmenekült a helyszínről. A rendőrség a XI. kerületben megtalálta a személykocsit, majd elfogták a gépkocsit használó 28 éves budapesti férfit is, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

A rendőrség ugyancsak pénteken elfogta a rabló két társát is, egy 30 és egy 26 éves budapesti férfit; mindhármukat őrizetbe vették.