Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Újabb meghosszabbított előzetes a Prikkel-ügyben

MTI
2007.02.02. 17:21

A Prikkel házaspár eltűnésével, majd megölésével összefüggésben előzetes letartóztatásban levő gyanúsítottak közül az enyingi V. Iván előzetes fogvatartását két hónappal meghosszabbította, testvére, R. Róbert esetében pedig lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el pénteken a nyomozási bíró, közölte a Fejér Megyei Bíróság szóvivője. Mindkettőjüket aljas indokból elkövetett személyes szabadság megsértésével gyanúsítják.

A Prikkel házaspár ügyében közelít a rendőrség a megoldáshoz, mondta Fejér megye rendőr-főkapitánya a megyei főkapitányság 2006. évi munkájáról beszámoló pénteki sajtótájékoztatón. Arról, hogy az előzetes letartóztatásba helyezetteknek milyen szerepük volt a bűntényben, csak a nyomozás végén tud korrekt és hiteles tájékoztatást adni a rendőrség, tette hozzá Papp Károly rendőr dandártábornok.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?