Jolán
2 °C
4 °C

Három évig bujkált a toplistás bűnöző, elkapták

MTI
2007.02.27. 12:51

Egy három éve álnéven bujkáló bűnelkövetőt fogtak el a rendőrök, a 37 éves nyírcsászári lakos ellen öt körözés volt érvényben különböző bűncselekmények miatt, közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A férfit a megyei főkapitányság célkörözési csoportjának nyomozói a Jonatán bevetési akciócsoport tagjaival közösen tartóztatták fel az M3-as autópályán, Nyíregyháza irányában.

A toplistás, a legjobban keresett bűnözőt letöltendő szabadságvesztés, adócsalás, sikkasztás és más gazdasági bűncselekmények miatt körözték a hatóságok. A nyomozók Salgótarjánban bukkantak rá a férfira, ahol testvére adataival, annak családjával élt. Az elfogott személyt kihallgatása után a börtönbe szállították, s megkezdte 1 év 8 hónapos büntetésének letöltését, míg a többi ügyében folytatják az eljárást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?