Ivett, Frida
7 °C
16 °C

Akár négyen is lehettek a móri mészárosok

MTI
2007.04.18. 22:03

A bankrablás egyik gyanúsítottja, W. Róbert a rendőrök azon kérdésére, tudja-e, hogy a "móri bankfiók kirablásában hányan vettek részt", azt válaszolta: "ketten voltak", ugyanakkor a poligráfos vizsgálat eredménye alapján szakértők azt sem zárják ki, hogy négyen - hangzott el az RTL Klub szerda esti híradójában; a kereskedelmi csatorna a birtokába jutott szakértői véleményeket ismertette.

A híradó emlékeztetett arra is: noha a férfi a márciusi hazugságvizsgálatkor mindvégig tagadta, hogy köze lett volna a móri mészárláshoz, a feltett kérdésekre adott válaszai azt mutatták, nem mondott igazat. Később a gyanúsított elismerte: ő lőtt rá a biztonsági őrre és ő őrködött a móri bankfiók ajtajában a rablás idején.

A hazugságvizsgálat a hírműsor információja szerint kizárta, hogy a korábban gyanúsított Hajdú Lászlónak és Kaiser Edének köze lett volna a mészárláshoz. Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője a távirati iroda megkeresésére szerdán késő este azt mondta, a szakértői véleményeket átadták a gyanúsítottak ügyvédjeinek, de ezek tartalmáról nem kívánnak nyilatkozni. Annyit azonban megjegyzett, a nyomozás jelenlegi adatai szerint továbbra is két gyanúsított van.