Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rapsicok a nádasban

MTI
2007.05.04. 13:25

A nádasban bújt el két kazsoki rapsic a halőrök elől, ám egy idő után jobbnak látták, ha önként előjönnek a rejtekhelyükről - közölte a somogyi rendőrség szóvivője az MTI-vel.

A két orvhorgászt tetten érték halőrök egy Igal környéki halastónál, amint éppen négy busát és egy dévérkeszeget akartak eltulajdonítani - számolt be a csütörtökön este történtekről Bíró Gábor.

Mint elmondta: a rapsicok - egy 13 éves fiú és egy 27 éves férfi - kerékpárjaikat hátrahagyva a nádasba rohantak, azonban nem bírták sokáig a rejtőzködéssel járó feszültséget. Amint a halőrök keresni kezdték őket, jobbnak látták feladni rejteküket és önként előjöttek a nádasból - tette hozzá a szóvivő. A halőrök értesítették a rendőrjárőrt, aki helyszínre érve lefoglalta felszereléseket, s a 27 éves férfi ellen szabálysértési eljárást indított.