Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Hazaengedték a karanténba zárt család nagy részét

2007.05.23. 14:19

Ma hazaengedték a tüdőgyulladás miatt karanténba zárt kecskeméti család nagy részét a kórházból. A Havaria Press információi szerint már csupán a 74 éves nagyapa és két fia maradt bent, egyikük állapota továbbra is életveszélyes, a másik két emberé pedig súlyos. Rajtuk kívül délben még további négy családtag tartózkodott a kórház épületében: a többieket délelőtt hazaengedték, és a négy személy is csak a leleteire, illetve a zárójelentésekre várt.

A laborvizsgálatok eredményeként ugyanis kiderült, hogy a három súlyos illetve életveszélyes állapotban lévőn kívül senkit nem fertőzött meg a tüdőgyulladás bacilusa. A kecskeméti családi karanténnak egy halálos áldozata volt május 19-én, valamint korábban - május 8-án - tüdőgyulladásban halt meg egy kecskeméti hajléktalan nő is, aki nem tartozott a családhoz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?