Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az Egymásért újra segíti Mehmet Károlyt

Független Hírügynökség
2007.10.08. 09:54

Találkozhat apjával Mehmet Karoly. Egyelőre csak felügyelet mellett és csak magyarul beszélhetnek egymással, tudta meg a gyámhivatal döntését a Délmagyarország. Mehmet Tüysüz novemberben és decemberben 4-4, januártól pedig havonta 8 órát tölthet együtt 11 éves fiával.

Bogosné Papp Edina elmondta a lapnak, hogy Mehmet Tüysüz ellen nyáron tett feljelentését - állítása szerint a férfi az utcán bántalmazta -, visszavonta, mert szeretne minél hamarabb normális életet élni, és nem akar állandóan a bíróságra járni. Ő elfogadta a gyámhivatal döntését és reméli, hogy gyermeke apja is betartja az előírásokat.

Időközben az Egymásért Egy-Másért Alapítvány elnöke is jelentkezett a gyermek édesanyjánál, Földes-Szabó László azt mondta, ha szükséges, továbbra is támogatják Mehmet Károlyt.