Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Három baleset Szarvas közelében - egy halott

MTI
2007.10.16. 15:50

Néhány óra alatt három baleset is történt kedden délelőtt Szarvas térségében; egy idős kerékpáros az életét vesztette.

Három baleset is történ néhány óra alatt kedden délelőtt Szarvas térségben, ez egyik sérült a kórházban életét vesztette, közölte a rendőrség az MTI-vel.

Egy kerékpáros a 44-es számú főútvonallal párhuzamosan futó kerékpárútról át akart térni a túloldali bekötőútra, ám a vele egy irányban haladó teherautó elütötte. A 75 éves férfi a kórházba szállítást követően életét vesztette.

A rendőrség teljes útzár mellett végezte a helyszínelést, amikor a balesettől mintegy másfél kilométerre egy személyautó nekiütközött egy várakozó gépkocsinak. Az ütközés során a balesetet okozó jármű utasa szenvedett könnyű sérülést.

Néhány perccel 12 óra után Szarvas belterületén, egy kereszteződében, egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy autónak és összeütköztek. A 88 éves biciklist könnyű sérülésekkel szállították kórházba.