Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Toplistás bűnözőt fogtak Tiszafüreden

2007.10.26. 14:45

Tiszafüreden fogták el Nógrád megye tíz legkeresettebb bűnözőinek egyikét. A 29 éves bujáki férfi ellen már hat elfogatóparancsot adtak ki. Négy eset miatt már korábban elítélték, két ügye pedig még folyamatban van. Az eddigi ítéletei elől azonban elszökött, nem vonult börtönbe. Mint kiderült, a rá nagyon hasonlító öccse papírjait használta.

Az illetőt egy áruszállító kisbusz vezetőjének riasztása után kapták el. A kisbuszt már többször feltörték, és a sofőrnek feltűnt, hogy egy autó régóta követi. A rendőrök igazoltatták az autóban ülőket. A kocsiban előkerült egy Pásztóról ellopott mobiltelefon is, és végül ezért vitték be a jármű utasait. Csak a rendőrségen derült ki, hogy a magát az öccse papírjaival igazoló bujáki férfi valójában a többszörösen körözött báty. A rendőrségről a legközelebbi börtönbe vitték, ahol azonnal meg kellett kezdenie korábban kiszabott büntetéseinek letöltését.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?