Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Autós üldözés Budapesten

Havariapress
2007.10.27. 13:54

Autós üldözés után autótolvajbandát fogtak a rendőrök Budapesten, egyikük kabátzsebében kábítószerszármazékot is találtak, értesült a HavariaPress.

Csütörtökön, 2 óra körül a rendőrök a XIX., József Attila utca és Fő utca kereszteződésében igazoltatásra leintettek egy Honda Prelude típusú autót, amelyben 3 férfi utazott.

Az autó megállás helyett gyorsított, a József Attila utca, Petőfi utca, Ady Endre utca, Batthyány utca és Templom tér (Vigadó szervizút) útvonalon próbált menekülni. Mivel a Templom téri utca zsákutca, többször megpróbált a parkon keresztül átvágni, azonban túl magas volt a padka és nem tudott felhajtani rajta.

A helyszínre érkező járőrök teljes szélességében lezárták a zsákutcát. A sofőr sem vezetői, sem forgalmi engedélyt nem tudott felmutatni, mint kiderült, az autó lopott volt.