Olivér
5 °C
8 °C

Csuklyások raboltak vadászfegyvereket

MTI
2008.03.10. 15:55

Négy, csuklyát viselő férfi erőszakkal behatolt egy besenyszögi család házába, és onnan különböző típusú vadászfegyvereket vittek el, közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn. A péntekre virradóra történt eset részleteiről a rendőrség a nyomozás érdekében egyelőre nem kíván további információt adni, tette hozzá Szabó Zita rendőr főhadnagy. Az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya rablás miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Az MTI úgy értesült, hogy az a besenyszögi lakos, akit a támadás ért, korábban a www.VadászApró.hu internetes oldalon hirdetett meg egy FRANCHI 610 vsl típusú automata fegyvert eladásra nevének, mobiltelefonszámának és lakcímének pontos megjelölésével. Az értesülés ellenőrzésekor kiderült: a hirdetés hétfőn még megtalálható volt a honlapon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?