Olivér
4 °C
8 °C

A mobillal együtt ugrottak le a vonatról

MTI
2008.03.11. 00:57
A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a három fiatalt, akik elrabolták egy kortársuk mobiltelefonját a Debrecenből Hotrobágyra tartó vonaton - értesült a HavariaPress. A 17 éves sértett február 14-én reggel utazott a megyeszékhelyről Hortobágyra, s a vonaton mellé ült három, számára ismeretlen fiatalember. Az utastársak szóba elegyedtek a fiúval, majd elkérték a mobilját, ám ezután közölték, hogy azt nem adják vissza. A tócóskerti állomásnál mindhárman leugrottak a vonatról a készülékkel, de előtte még egyikük gyomron vágta a telefonját visszakérő sértettet, miközben társai lefogták a fiút.

Az ügy nyomozása eddig nem vezetett eredményre, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri. A tettesekről annyi ismert, hogy egyikük 16-17 éves, 170-172 cm magas, göndör, ápolatlan hajú, dülledt szemű férfi, aki valamilyen okból nehezen beszélt. Hasonló korú társa 170 cm magas, vékony testalkatú, igen rövid hajú, jobb szemére kancsít; a rablás idején karamell színű, kapucnis felsőt viselt; a harmadik rabló személyleírása nem ismert. A rendőrség kéri, hogy aki a leírás alapján felismeri a tetteseket, értesítse a Debreceni Rendőrkapitányságot, vagy hívja az ismert segélyvonalak bármelyikét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?