Natália
1 °C
7 °C

Egymilliódolláros ajánlat Spitzer prostituáltjának

MTI
2008.03.19. 11:16

Egymillió dollárt ajánlott fel egy amerikai "felnőtt" tv-műsor Ashley Alexandre Duprének, annak a prostituáltnak, aki miatt le kellett mondania New York állam kormányzói tisztéről Eliot Spitzernek. A US Magazine internetes portáljának nyilatkozó Joe Francis, a Girls Gone Wild (Vad csajok) című műsor producere hangsúlyozta: az ajánlat komoly és reméli, hogy Ashley mielőbb el is fogadja azt.

A "Vad csajok" azt ajánlotta a Kristenként is ismert Ashley-nek (eredeti neve Ashley Youman), hogy megosztja a nézőkkel és a műsor internetes oldalának látogatóival saját verzióját a Spitzer-afférról. Előre leszögezte, hogy meztelenül nem kell megjelennie a képernyőn. A műsor fő profilja olyan bulik lefilmezése, amelyeknek szereplői vonzó fiatal hölgyek, akik minden gátlás nélkül megmutatják a kamerának intim testrészeiket, és készek mindenféle provokatív pózokban, még nemi aktus közben is mutatkozni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?