Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy órán belül elfogták a keszthelyi erőszakolót

MTI
2008.03.29. 14:37

Egy órán belül elfogták a rendőrök szombaton reggel azt a férfit, aki kora reggel egy parkban megtámadt, majd megerőszakolt egy fiatal nőt - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A nő a keszthelyi KRESZ-parkon át gyalogolt kora reggel, amikor a férfi rátámadt, és arra kényszerítette, hogy menjen vele a parkban lévő, használaton kívüli sportlétesítménybe, ahol aztán megerőszakolta - mondta el Csizmazia Péter.

A sértett által adott személyleírás alapján a keszthelyi járőrök alig egy órán belül a közeli vasútállomáson elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 23 éves férfit. Az erőszakoskodó, aki egész éjszakáját egy keszthelyi szórakozóhelyen töltötte, elismerte a tettét. A férfit őrizetbe vették, és erőszakos közösülés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást ndítottak ellene.