Jenő
-2 °C
6 °C

Életfogytot kapott a tömeggyilkos strici

2008.04.10. 12:51

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték egy orosz prostitúciós-hálózat vezetőjét 14 fiatal lány meggyilkolásáért. A banda a vele szembeszegülő lányok holttesteit egy tömegsírba temette, amit 2007 februárjában fedeztek fel a hatóságok.

Egy a Jekatyerinburgtól északra található Levikja város melletti erdőben tömegsírra bukkantak 2007 februárjában. Az óriásgödörben 13 és 25 év közötti lányok holttestei feküdtek. A szálak egy bűnbandához vezettek, a csoportot most azzal vádolja a rendőrség, hogy lányokat csábítottak egy házba, ahol megerőszakolták őket, majd közölték velük: mostantól prostituáltként kell dolgozniuk. Azok, akik tiltakoztak, a tömegsírban végezték.

A bandát vezető Edvárd Csudonivot életfogytig tartó börtönre ítélte a bíróság. Rajta kívül még hét embert találtak bűnösnek, ők tíz és 22 év közötti börtönbüntetést kaptak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?