Árpád
-2 °C
4 °C

Szófiai bárokban robbantottak az éjjel

Független Hírügynökség
2008.09.08. 08:43

Pokolgépek robbantak két szófiai éjszakai klubban hétfőre virradóan. A bolgár főváros rendőrsége azt közölte, hogy öt ember sebesült meg, közülük hárman súlyos állapotban vannak.

Az egyik robbanás a Casablanca nevű szórakozóhelyen történt, ahonnan egy 30 és egy 53 éves férfit válságos állapotban vittek kórházba. A detonáció két nőt is megsebesített a helyszínen. A bolgár fővárost eközben egy másik robbanás is megrázta: a Pantera nevű sztriptíz bárban végrehajtott merényletben egy 36 éves férfi szenvedett sérüléseket.

Bulgáriában legutóbb a múlt hét kedden hajtottak végre - feltehetően alvilági csoportok - pokolgépes merényletet: a fővárosi bíróság közelében történt robbanásban két ember sebesült meg. A hatóságok feltételezése szerint a sebesültek maguk a merénylők voltak, akik megpróbálták a robbanószerkezetet elhelyezni a törvényszéki épületnél.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?