Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Álrendőrök loptak Szegeden

MTI
2008.09.16. 18:52

Álrendőröket vettek őrizetbe Szeged-Kiskundorozsmán, a két férfi értéktárgyakat lopott el egy lakásból. A gyanú szerint a két szegedi férfi május közepén felkeresett egy kiskundorozsmai házaspárt, nyomozónak adta ki magát, így jutott be a lakásba. Bár igazolványt nem mutattak, a házaspár lányával kapcsolatban érdeklődtek, ezért elhitték róluk, hogy rendőrök.

Az álrendőrök nem távoztak üres kézzel: elterelték a figyelmet, közben két telefont és egy karórát vettek magukhoz. A személyleírás alapján előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit, akiket hétfőn őrizetbe vettek, és indítványozták előzetes letartóztatásukat. A gyanúsítottaknak nem először van dolguk a hatósággal: a főkapitányságon már folyamatban van ellenük egy büntetőeljárás zsarolás megalapozott gyanúja miatt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?