Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Elfogták a sándorfalvai erőszakolókat

Független Hírügynökség
2008.09.18. 07:21

A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik két, már korábban elfogott társukkal még nyár elején egy sörözőből elhurcoltak és megerőszakoltak egy ópusztaszeri nőt. Egy 22 éves, kétgyermekes anyát még a nyár elején hurcoltak el munkahelyéről, a Sándorfalva és Ópusztaszer között út mellett üzemelő sörözőből. A támadók - négy férfi - először szétverték és kirabolták a kocsmát, majd a néhány napja ott dolgozó alkalmazottat autójukba tuszkolták, és egy erdős részen mindannyian megerőszakolták. A fiatal nőt végül kidobták az autóból és sorsára hagyták. A rendőrök néhány napon belül elfogtak két gyanúsítottat, akik azóta előzetes letartóztatásban vannak.

A megerőszakolt nő anyját később megölték, Molotov-koktél gyártás közben verték agyon. Az asszony állítólag lánya megerőszakolóin akart bosszút állni.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint kiderült, ki volt a két elfogott férfi társa, ezt az időközben megérkezett szakértői vélemények is megerősítették. A két férfit hétfőn hajnalban, összehangolt akcióban, otthonukban fogták el a szegedi rendőrök. Kihallgatásuk után őrizetbe kerültek és a bíróság később előzetes letartóztatásba helyezte őket is.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!