Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a harmadik benzinkútrablót is

MTI
2008.09.19. 17:25

Pénteken elfogták a a dédestapolcsányi harmadik elkövetőjét is. A negyedik, még szökésben lévő elkövetőt nagy erőkkel keresi a rendőrség. Négy, símaszkot viselő férfi csütörtök este fegyverrel támadta meg a dédestapolcsányi benzinkút kezelőjét. A kutast beterelték az irodahelyiségbe, ragtapasszal megkötözték, majd a benzinkút bevétele mellett a saját tárcájától is megfosztották.

A megkötözött kútkezelőt egy szolgálaton kívüli rendőr találta meg és szabadította ki. A rendőrség azonnal lezárta a környékbeli utakat, a rablókat hőkamerával felszerelt rendőrségi helikopterrel is keresték, mintegy 25 négyzetkilométernyi területet vizsgáltak át. Az MTI helyszínen szerzett információi szerint pár tízezer forintnyi zsákmánnyal menekültek el a rablók.