Árpád
-2 °C
3 °C

Túszejtés egy kanadai középiskolában

Független Hírügynökség
2008.09.23. 20:31

A kanadai rendőrség keddden őrizetbe vett egy fiatal férfit, aki háromszáz embert ejtett túszul egy középiskolában, közölte a CBC kanadai közszolgálati televízió a rendőrségre hivatkozva. Az ország nyugati részén található Regina városában történt esetnek az eddigi jelentések szerint nincsen sérültje.

A rendőrséget helyi idő szerint kedd délelőtt tíz óra után húsz perccel éresítették, hogy egy fegyveres fiatalember van az iskolában. A rendőrség különleges egységgel és egy tárgyalóspecialistával érkezett az iskolához, és negyven perc múlva lövés nélkül sikerült őrizetbe venniük a támadót, aki a CBC közlése szerint az iskola egyik volt diákja volt. A meg nem nevezett fiatal nagyjából háromszáz embert tartott fogva az iskola tornatermében, diákokat és tanárokat egyaránt, fegyverét az igzagató fejéhez szegezte.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?