Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Öt kiló marihuána Szerencsen

MTI
2002.01.23. 06:32
Öt kilogramm marihuánát foglaltak le a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy 23 éves szerencsi fiatalember lakásán, kedden. Ezt Kompoltiné Jakab Ilona a főkapitányság szóvivője közölte az MTI-vel.

A rendőröknek a "Telefontanú" zöld számára (06-80-555-111) érkezett a bejelentés, miszerint a szerencsi J.G. lakásán kábítószert tárol, s azt ismerősi és baráti körben terjeszti.

A főkapitányság felderítő osztályának nyomozói a bejelentésre házkutatást tartottak a megjelölt lakásban és ott öt kilogramm - feketepiaci érték szerint több mint 7 millió forint értékű - marihuánát, továbbá a növény termesztéséhez szükséges magokat, szakkönyveket találtak. A rendőrök a fiatalembert kábítószerrel való visszaélés bűntettének alapos gyanújával a helyszínen őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatásba helyezését. A szóvivő a hírt később azzal egészítette ki, hogy a férfi hasonló korú, szintén szerencsi társát - feltehetően üzlettársát - is őrizetbe vették.