Öt kiló marihuána Szerencsen

MTI
2002.01.23. 06:32
Öt kilogramm marihuánát foglaltak le a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy 23 éves szerencsi fiatalember lakásán, kedden. Ezt Kompoltiné Jakab Ilona a főkapitányság szóvivője közölte az MTI-vel.

A rendőröknek a "Telefontanú" zöld számára (06-80-555-111) érkezett a bejelentés, miszerint a szerencsi J.G. lakásán kábítószert tárol, s azt ismerősi és baráti körben terjeszti.

A főkapitányság felderítő osztályának nyomozói a bejelentésre házkutatást tartottak a megjelölt lakásban és ott öt kilogramm - feketepiaci érték szerint több mint 7 millió forint értékű - marihuánát, továbbá a növény termesztéséhez szükséges magokat, szakkönyveket találtak. A rendőrök a fiatalembert kábítószerrel való visszaélés bűntettének alapos gyanújával a helyszínen őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatásba helyezését. A szóvivő a hírt később azzal egészítette ki, hogy a férfi hasonló korú, szintén szerencsi társát - feltehetően üzlettársát - is őrizetbe vették.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!