Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiflilopási ügybe keveredett Selmeczi Gabriella

MTI
2002.01.29. 19:03
A vonatkozó jogszabályok felülvizsgálatát kezdeményezi Selmeczi Gabriella (Fidesz) országgyűlési képviselő, miután a múlt héten a budaörsi Tesco Áruházban - elmondása szerint - indokolatlanul korlátozták személyi szabadságát. A képviselő ezt kedden Budapesten közölte újságírókkal.

Selmeczi Gabriella múlt szerdán a késő esti órákban hajszárítót akart vásárolni a budaörsi áruházban, amikor összetalálkozott egy ismerősével. A férfi megkínálta egy sós stanglival, amiből a képviselő a második kínálásra letört egy darabot.

Elmondta, a történtek után az áruház biztonsági szolgálatának irodájában csaknem két órán át tartott a meghallgatása, és hiába érdeklődött, az őrök nem tudták megfogalmazni, hogy mi a probléma vele szemben.

Hozzátette: a videofelvételek bebizonyították, hogy nem követett el semmit, a képeket azonban nem nézhette meg. Kitért arra, hogy ismerőse végül rendezte a nézeteltérést és kifizette a kiflit.