Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Három horgász fulladt a Hernádba

2004.09.12. 15:16
Három férfi fulladt a Hernádba szombat éjszaka Felsődobsza és Nagykinizs között. A három ember horgászni indult a folyóra.
Vélhetően mind a három horgász belefulladt a Hernádba a folyó Felsődobsza és Nagykinizs közötti szakaszán abból a társaságból, amelynek tagjai szombat este szálltak csónakba, kettőjük holttestét már megtalálták, harmadik társukat még keresik, közölte a rendőrség vasárnap.

A három férfi csónakkal indult horgászni, egyikőjük vízbe esett, társaik utána ugrottak, mondta Kompoltiné Jakab Ilona, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, és hozzátette, ezen a szakaszon a folyó duzzasztás miatt mély, sodrása erős.

Az eltűntek keresésébe a miskolci speciális mentők is bekapcsolódtak, két horgász holttestét ők találták meg, a harmadik férfit még keresik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?