Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Folytatódik a vénasszonyok nyara

2006.09.14. 11:09
Az évszakhoz képest kellemes hőmérséklet várható a következő tíz napban, de véget ér a derült, napos idő. Pénteken nedvesebb légtömegek érik el az országot, esőre, záporra, zivatarra kell számítani.

A következő napokban változik az időjárás, véget ér a derült, napos és száraz idő. Péntektől nedvesebb léghullámok érik el Magyarországot, több lesz a felhősödés, az ország egész területén eső, zápor, zivatar várható, megerősödik a szél. Azért nem lesz zárt a felhőzet, és tartós csapadékra sem kell számítani, mondta el az Indexnek Nadrai Attila meteorológus, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

A csapadékosabb idő ellenére a hőmérséklet kellemes marad. A Dunántúlon több fokkal hidegebb lesz, 20 fok körüli hőmérséklet várható, máshol 23 fokig melegszik az idő, az ország keleti, délkeleti részén továbbra is marad a nyári meleg 25-27 fokos csúcshőmérséklettel.

A következő tíz napban komoly, számottevő lehűléstől nem kell tartani, az évszakhoz képest meleg, de változékony lesz az idő.