Szilárda
-4 °C
3 °C

Fénykép készült az Iskola utcai rablókról

2003.09.12. 11:37
Fegyverrel kényszerítették a nagyjából tízmillió forintot tartalmazó pénzeszsák átadására a pénzszállító autóból kiszálló őrt. Az felvételek alapján, nem öltönyös, hanem szövetkabátos elkövetők ráérősen, gyalog hagyták el a helyszínt, miután a lefegyverzett őrt megbilincselték.
A két férfi - Tekintse meg képeinket
Fotó: HavariaPress
Fegyverrel raboltak ki egy pénzszállító autót a Vizivárosban pénteken. Az egyelőre ismeretlen, húsz-harminc év körüli, százhetven-száznyolcan centméter magas rablók reggel fél kilenc körül támadtak meg egy pénzszállító autót az I. kerületi Iskola utcában - mondta el a BRFK helyszínen tartózkodó sajtóügyeletese.

A rendőrség az épület biztonsági kamerájának felvételei alapján egy 25-30 év körüli, 170-180 centiméter magas, normál testalkatú, enyhén borostás arcú, szabályos orrú férfit keres, aki háromnegyedes szövetkabátot, fehér inget , zöld NIKE feliratú sapkát hordott.

Társa 25-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna hajú férfi, aki az elkövetéskor barna színű, háromnegyedes, vélhetőleg zipzáras kabátot, sötét színű nadrágot, világos színű inget, sötét színű bőrcipőt viselt. A támadáskor kezében feltehetőleg egy fegyver volt.

Az elvitt táska - Tekintse meg képeinket
Fotó: HavariaPress
A két férfi különösebb sietség nélkül lépett a pénzszállító biztonsági őréhez. Egyikük fegyvernek látszó tárgyat szorított az őr tarkójához, majd elvette tőle az éppen nála lévő pénzeszsákot.

A rablók az őrt megbilincselték, és zsákmányukkal - az első becslések szerint tízmillió forinttal - gyalogosan távoztak a helyszínről. A rendőrség már megkezdte a nyomozást a rablók mielőbbi kézrekerítése érdekében.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!