Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Oszlopokat döntögetett egy kocsi

2008.04.25. 16:48
Az Istenhegyi úton egy személykocsi nekiment és ledöntött egy villanyoszlopot, az oszlop ledöntött egy másikat, amely egy autóra zuhant. Személyi sérülés nem történt.

Két villanyoszlop kidőlt Budapesten a XII. kerületi Istenhegyi úton a Szent Orbán térnél, miután egy autó kanyarodás közben nekihajtott az egyik oszlopnak - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t pénteken.

A jármű miután nekihajtott a villanyoszlopnak, az kidöntött egy másik oszlopot. Ez a villanyoszlop a balesetet okozó autó mögött haladó járműre dőlt, személyi sérülés nem történt - mondta Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az Orbán teret lezárták, a Nógrádi utcából lefelé haladókat a Fodor utca felé terelik - közölte a sajtóreferens.

Mezei László, a BKV fődiszpécsere elmondta: a baleset a 21-es és 90-es buszokat érinti; útvonalukat az Orbán térnél "megfelezték". A buszok a Moszkva tér és az Orbán tér, illetve a Pethényi út és Normafa között közlekednek.