Lázár, Olimpia
-6 °C
-1 °C

Visszavonul a harapással vádolt győri jegyző

2008.04.10. 20:33
Nem várta meg fegyelmi vizsgálatának kihirdetését, hanem egészségügyi okokra hivatkozva lemondott Győr város jegyzője. Papp László ellen azért indult eljárás, mert az önkormányzat karácsonyi buliján a résztvevők szerint megalázta munkatársait.

Egészségügyi okokra hivatkozva felmentését kérte Papp László, Győr jegyzője. Papp ellen fegyelmi eljárás folyik, de ennek eredményét már nem várja meg. A város önkormányzatának csütörtöki közgyűlésén jelentette be visszavonulását.

Papp kollégái szerint a tavaly decemberi karácsonyi bulin ízléstelenül viselkedett. Egy sörözőben tartott mulatságon részegen csicskáztatta őket, a nőknek ajánlatokat tett, egyiküket a vád szerint meg is harapta. Az esetről a bulin résztvevők jegyzőkönyvet készítettek és azt többen is aláírták.

Papp az eset után azt mondta, hogy nem emlékszik semmilyen általa elkövetett méltánytalanságra, de kész bocsánatot kérni, ha valakit megsértett. Az önkormányzat február végén indított fegyelmit ellene, amelynek idején már nem végezhette el munkáját.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!