Natália
1 °C
7 °C

Megkéselt egy diákot a dühös anyuka

2007.05.17. 19:30
Két diák összeverekedett a kislétai általános iskolában. Az eset után az egyik gyerek anya berohant az iskolába és megkéselte a másik gyereket. A fiú könnyű sérülést szenvedett.

Csütörtökön, még az első tanítási óra előtt egy nyolcadikos, 17 éves fiú ököllel megverte egy diáktársát egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei falu általános iskolájának udvarán. Következő szünetben a két fiatalt az igazgatói irodába rendelték.

A megvert fiú kishúga közben hazaszaladt és szólt szüleinek, akik felháborodva rontottak az intézménybe - olvasható a rendőrség honapján. Amikor az épület előterében az anya meglátta fia bántalmazóját, egy zsebéből előkapott, 7,5 centiméteres késsel a kamaszra támadt és lapockája környékén megsebezte. A dühöngő asszonyt az egyik tanár fogta le.

A megvágott fiú könnyű sérülést szenvedett. A Nyírbátori Rendőrkapitányság a 32 éves nő ellen súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával indított eljárást. A verekedő kamaszt pedig garázdasággal gyanúsítják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?