Judit
2 °C
7 °C

Kerékpárral szeretkezett, elítélhetik

2007.10.28. 00:26
Ha ajtót nyit, most nem kellene börtöntől tartania.

Felvettek egy brit férfit a szexuális bűnözők listájára, azzal vádolva, hogy kerékpárral létesített szexuális kapcsolatot. Robert Stewartot még tavaly októberben kapta rajta az Aberley House Hostelben két takarítónő.

Kerékpár (Képünk csak illusztráció)

A szerdai bírósági meghallgatáson derült fény arra, hogy a dolgozók jó néhányszor kopogtak az ajtón, majd mivel nem kaptak választ, a személyzeti kulccsal benyitottak. Stewartot egy fehér pólóban találták, deréktól lefele meztelenül. A férfi a kezében tartotta a kerékpárt, és jellegzetes mozgást végzett a csípőjével.

A döbbent takarítónők értesítették a hotel vezetőjét, aki feljelentést tett a rendőrségen. Stewartot felvették a szexuális bűnözők listájára, ítéletet azonban csak jövő hónapban hoznak.

Stewart egyébként nem az első férfi lenne, akit tárgyakkal folytatott szexuális kapcsolat miatt elítélnének Angliában. Karl Watkins villanyszerelő egy olyan 1993-as kalandja miatt került börtönbe, amelyet az útburkolattal folytatott.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?