Timót, Xénia
-3 °C
4 °C

Gazdáikat keresik a Kossuth téri tárgyak

2007.05.18. 16:35
Többek között egy rezsót, egy kanapét, egy kifolyt akkumulátort és egy ütöt-kopott íróasztalt adna vissza tulajdonosainak a rendőrség. A tárgyakat a Kossuth téren foglalták le a kormányellenes demonstrálóktól.

Közleményben hívta fel a Kossuth téren lefoglalt használati tárgyak visszavételére azok gazdáit a rendőrség. A BRFK tájékoztatása szerint a tárgyakat 2006. november 8. óta folyamatosan szolgáltatják vissza, de a felhívások ellenére a jogosultak sokat nem kértek még vissza.


Rezsó

A rendőrség többek között egy ütött-kopott gáztűzhely és egy lelakott kanapé gazdáját is keresi. Valószínűleg a kanapé hátterében látható transzparenst is visszaszolgáltatják.


Kanapé, bónusz transzparenssel

A rendőrség egy íróasztalt is lefoglalt, de emellett egy már elfolyt akkumulátort is szívesen visszaadnának jogos tulajdonosának.


Asztal

Kifolyt akku

A rendőrség június 15-ig várja a tulajdonosok jelentkezését. A rendőrség Október 21-én éjszaka ürítette ki a Kossuth teret és foglalta le a tüntetőktől a felhalmozott tárgyakat. A rendőrök többek között balotta-golyókat is találtak, ezeket támadófegyvernek minősítették.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!