Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gazdáikat keresik a Kossuth téri tárgyak

2007.05.18. 16:35
Többek között egy rezsót, egy kanapét, egy kifolyt akkumulátort és egy ütöt-kopott íróasztalt adna vissza tulajdonosainak a rendőrség. A tárgyakat a Kossuth téren foglalták le a kormányellenes demonstrálóktól.

Közleményben hívta fel a Kossuth téren lefoglalt használati tárgyak visszavételére azok gazdáit a rendőrség. A BRFK tájékoztatása szerint a tárgyakat 2006. november 8. óta folyamatosan szolgáltatják vissza, de a felhívások ellenére a jogosultak sokat nem kértek még vissza.


Rezsó

A rendőrség többek között egy ütött-kopott gáztűzhely és egy lelakott kanapé gazdáját is keresi. Valószínűleg a kanapé hátterében látható transzparenst is visszaszolgáltatják.


Kanapé, bónusz transzparenssel

A rendőrség egy íróasztalt is lefoglalt, de emellett egy már elfolyt akkumulátort is szívesen visszaadnának jogos tulajdonosának.


Asztal

Kifolyt akku

A rendőrség június 15-ig várja a tulajdonosok jelentkezését. A rendőrség Október 21-én éjszaka ürítette ki a Kossuth teret és foglalta le a tüntetőktől a felhalmozott tárgyakat. A rendőrök többek között balotta-golyókat is találtak, ezeket támadófegyvernek minősítették.