Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Konyhakéssel császározta kutyáját

2004.09.10. 13:49
Vemhes kutyája születését akarta megkönnyíteni saját bevallása szerint egy férfi a Tolna megyei Tamásiban. A kutya és tizenegy kölyke elpusztult.
Állítása szerint csak segíteni akart vemhes kutyáján az a férfi, aki egy konyhakéssel felvágta az állat hasát Tamásiban. A Tolna megyei város rendőrségére még szerdán délután jelentették be a családi ház udvarán elkövetett vérengzést.

A kiérkező rendőrök az udvaron egy felvágott hasú, elpusztult szuka keverékkutyát és tizenegy kölyökkutya-tetemet találtak. A hatósági állatorvos megállapításai szerint a kutyák pusztulását az okozta, hogy tulajdonos felvágta a vemhes nőstényállat hasfalát, majd kivette belőle a kölyköket.

A férfi a nyomozóknak azt mondta, hogy csak meg akarta könnyíteni kutyájának a kölykök világrahozatalát. Az állatorvos szerint az anyaállat elhullásának oka a vérveszteség és a fájdalom okozta sokk volt.

A férfival szemben állatkínzás miatt indítottak büntetőeljárást, egyúttal vizsgálják azt is, hogy beszámítható volt-e az eset idején.