Sándor, Ede
-4 °C
-1 °C

Lökdösődésig fajult a kisgazda belharc

2001.04.20. 10:50
Részegen ki akart dobni a Képviselői Irodaházban szobájából Pallag László - mondta az Indexnek Hanó Miklós kisgazda képviselő. A politikus elmondta: lökdöste őt Pallag, s kigúvadt szemekkel azt kiabálta: takarodjon ki a szobájából. Végül egy széket rántott a feldühödött honatya, s azzal kergette ki politikustársát a helyiségből. Pallag másként emlékszik a csatára, bár elismeri, hogy vitatkoztak.
Pallag László
Éles szóváltásba keveredett szerdán a Parlament Képviselői Irodaházában Pallag László az egykori olajbizottság elnöke párttársával. Hanó Miklós szerint nézeteltérésük nem újkeletű. Egy korábbi elnökségi ülésen ugyanis Pallag szerint rágalmazó kijelentéseket tett rá, amiért elképzelhető, hogy bírósághoz fordul. Ráadásul Pallag az FKgP Békés megyei elnökeként el akarja mozdítani békéscsabai elnöki posztjáról Hanó Miklóst. Hanó állítása szerint ezen vitatkoztak össze a képviselői irodaházban.

"Láttam rajta, hogy alkoholos állapotban van "- mondta az Indexnek Hanó. - Ki akart lökni a szobájából, miközben azt ordította: takarodjak onnan, és szidta az anyukámat. Ezután egy széket rántott, és azzal kergetett ki a szobából.

Pallag szerint az egész csak kitaláció. Úgy véli: őt már mindenfélével megrágalmazták, s ez a legújabb próbálkozás a lejáratására. Azt azonban nem tagadta, hogy szóváltásba keveredett párttársával, de a csatáról részleteket nem árult el.