Jenő
-3 °C
6 °C

Gazdára talált minden idők legnagyobb hatoslottó-nyereménye

2008.09.21. 18:23
Gazdára talált minden idők legnagyobb magyarországi hatoslottó-nyereménye a vasárnapi számhúzás után, a szerencsés nyertes közel hárommilliárd forintot vihet haza.

A mostani a harmadik legnagyobb főnyeremény a szerencsejátékok történetében, mondta Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője.

Ezen a héten 5,3 millió szelvény volt játékban, ami szintén rekordnak számít. A szóvivő azt azonban egyelőre nem tudta megmondani, hogy a szelvényt hol adták játékba.

A nyertesnek 90 napja van arra, hogy az úgynevezett nagy nyertes telefonszámon jelentkezzen, a szám minden lottózóban megtalálható. Fontos az is, hogy az igazoló szelvényt is meg kell őrizni, hiszen csak ennek bemutatása után fizetik ki a nyereményt.

A 28 hete halmozódó nyeremény, amely adómentes: 2.958.307.350 forint. A nyerőszámok: 11, 18, 26, 42, 43, 45. Magyarországon húsz éve lehet hatoslottót játszani.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?