Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Aknába zuhant a legszerencsétlenebb brit

2006.11.24. 14:16
Vízaknába esett John Lyne. Ez ugyan nem túl érdekes, de a legszerencsétlenebb brit jelzőtt kiérdemelt férfinak ez már a 17. súlyos balesete volt.

Elszenvedte 17. súlyos balesetét John Lyne, akit méltán hívnak a legszerencsétlenebb britnek. Az 54 éves stainworthii férfi most egy vízaknába zuhant, háta, bal lába és két térde bánta a balesetet.


Szerencsétlen

Lyne szerencsétlenség-sorozata gyerekkorában kezdődött. Az ifjú Lyne kettesével szenvedte el a súlyos baleseteket. Egyszer lezuhant egy lovaskocsiról, ami után rögtön elütötte egy furgon. Tinédzserként egy fáról lezuhanva karját törte, a kórházból hazafelé buszbalesetet szenvedett. Eközben begipszelt karja még egy helyen eltört.

A férfiba kétszer csapott villám, túlélt három autóbalesetet, egy sziklaomlást (bányában), hajszál híján vízbe fúlt.

"Nem hiszem, hogy erre bármi magyarázat lenne" - nyilatkozta a Metro című ingyenes brit napilapnak. "Sokkal rosszabbul is alakulhattak volna a dolgok, meg is halhattam volna. De ez nem aggaszt különösebben" - mondta.

Ahogy az se izgatja, hogy az emlékezetes kartöréses buszbalesete péntek 13-án történt. Lyne mégsem babonás.

"Sok szerencsés menekülésem volt, az emberek a kilenc életű macskákhoz hasonlítanak. Engem ez nem szomorít el, végül is, így mennek a dolgok" - nyilatkozta a Metrónak.