Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Előzetesben a makói kettős gyilkosság gyanúsítottja

2004.12.03. 10:36
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Makói Rendőrkapitányság nyomozóinak két hét után sikerült megtalálni a makói kettős emberölés feltételezett tettesét. A gyanúsítottat több emberen elkövetett emberölés miatt helyezték előzetesbe.

Mint arról az Index is hírt adott, Makón, a Szegedi utca egy házában holtan találtak egy 78 esztendős asszonyt és lányát. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt.

A megyei és a városi rendőrség nyomozói a napokban fogták el egy Makóhoz közeli településen azt a magyar állampolgárt, aki gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével, áll a rendőrség pénteken kiadott közleményében. Kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette, majd kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit csütörtök délután a Szeged Városi Bíróság el is rendelt.

Az ügyről a nyomozás érdekeire hivatkozva nem ad további felvilágosítást a rendőrség, a bűncselekmény elkövetésének részleteiről is csak a bizonyítási eljárás befejező szakaszában számolnak majd be. A brutális bűncselekményre november 16-án, kedden délben derült fény a Csongrád megyei városban, azóta nem tudni semmit sem a gyilkosságok feltételezett időpontjáról, sem az elkövetés módjáról.