Aliz
6 °C
14 °C

Szíven szúrta férjét egy debreceni asszony

2008.04.01. 15:39
Másfél hónapja szúrta szíven férjét egy debreceni asszony, de csak most derült ki, hogy a férfi meghalt. Febuár óta hevert holtan a férfi, mire rátaláltak.

Csaknem másfél hónapig feküdt a lakásban annak a férfinak a holtteste, akit február 16-a körül, egy szóváltást követően szúrt szívtájékon a felesége Debrecen józsai városrészében - közölte az MTI-vel kedden Sápi Tibor, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság főelőadója.

Tájékoztatása szerint egy nappal korábban, hétfőn érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint a Bocskai utca egyik lakásában holtan találtak egy 65 éves férfit. A helyszíni vizsgálat idegenkezűségre utalt, majd megállapították, hogy az idős férfit felesége szúrta le egy szóváltást követően még február közepe táján.

Az asszony kihallgatása során vallomást tett és a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrség őrizetbe vétele mellett, emberölés megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?