Boglárka
19 °C
35 °C

Meghalt a pedofiliával gyanúsított kecskeméti tanár

2003.10.07. 13:28
Halálos balesetet szenvedett kedden az a kecskeméti tanár, akit nemrég elbocsátottak állásából. A pedofiliával gyanúsított tanár Budapest határában Polski Fiatjával egy kamionnak rohant, és szörnyethalt.
Egy nappal azután, hogy nyilvánosságra került a sajtóban, hogy a kecskeméti tanár a rendőrség szerint kilenc éves tanítványáról készített meztelenképeket, a férfi halálos balesetet szenvedett. A harmincnégy éves tanár még áprilisban azzal kérte el a kislányt a szüleitől, hogy különböző táborokba és foglalkozásokra viszi. Az alatt a pár nap alatt, amíg a lány tanáránál lakott, a férfi hatvan-hetven fotót készített a kislányról. A gyerek néhány képen meztelenül szerepel, helyenként a nemi szerve is látszik.

A HavariaPress jelentése szerint a tanár kedden hajnalban azonnal életét vesztette, miután Polski Fiatjával négy óra körül nekirohant egy kamionnak, majd egy kisteherautóval is ütközött az 50-es út soroksári szakaszán. A főváros határában történt balesetet a rendőrség első megállapításai szerint a sofőr rosszulléte okozta, a pontos körülményeket azonban még vizsgálják.

A tanár a rendőrségi kihallgatásán korábban mindent tagadott, munkahelyéről azonban rögtön eltávolították.