Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Áttört a betonon a kamion

2007.05.17. 09:26
Súlyos balesetet okozott egy leszabadult kamion, amely az M0-ás Diósdhoz közeli részén áttörte a sávelválasztó kerítést, majd frontálisan ütközött egy szemből érkező személykocsival.

Több órára megbénult a forgalom az M0-ás autóút dél-budai szakaszán egy súlyos kamionbaleset miatt. A karambolban négy jármû tört össze, egy ember súlyosan megsérült, néhányan pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A Pest felé vezetõ pályatest 6-os és 7-es kilométere között - a diósdi elágazás közelében - csütörtök reggel hét óra elõtt egy kamion, feltehetõleg mûszaki hiba miatt a két pályatestet elválasztó betonelemnek hajtott. Az ütközés ereje a szembejövõ pályatestre lökte a betontömböt és maga a kamion is részben átcsúszott a bal oldali útpályára, ahol nekiütközött egy szembõl érkezõ Peugeot-val. Ez utóbbi autóban egy ember súlyosan sérült meg, s az ütközõ jármûveknek ezután még két autó csapódott neki, ezekben az eddigi információk szerint egy vagy több ember könnyebben sérült. A baleset miatt mindkét irányban óriási dugó alakult ki, ami a mentést is jelentõsen megnehezítette.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!