Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megvan a bankrablók DNS-mintája

2002.05.14. 15:28
Befejezte a rendőrség a móri bankrablás helyszíni adatainak értékelését. Ennek köszönhetően DNS vizsgálattal minden kétséget kizáróan lehet majd bizonyítani, hogy kik rendeztek vérfürdőt a móri bankban.
Befejeződött a brutális móri bankrablás helyszíni adatainak részbeni értékelése, ezen belül sikerült DNS-vizsgálatra alkalmas mintákat, nyomokat és anyagmaradványokat rögzíteni - nyilatkozta Garamvölgyi László, az ORFK kommunikációs igazgatója az Indexnek. Az ezek alapján készült DNS mintákkal később minden kétséget kizáróan lehet bizonyítani azt, kik rendeztek vérfürdőt a móri Erste bankban.

Garamvölgyi László az Index kérdésére elmondta, ma is megpróbálták tanúként meghallgatni Horváth Szilárdot, aki ezúttal sem volt hajlandó együttműködni a rendőrséggel. Horváth például nem járul hozzá, hogy vérmintát vegyenek tőle.

Mindeközben folyamatosan elemzik a bank biztonsági kamerái által felvett képeket, amelyek a későbbiekben szintén alkalmasak lesznek a tettesek azonosítására.