Illés
17 °C
28 °C

Házibuli közben zuhant ki az ablakon egy fiú Mosonmagyaróváron

2008.03.03. 09:43
A harmadik emeletről zuhant ki egy fiú Mosonmagyaróváron. A fiút szülei hazavitték, de rosszabbul lett. Szülei ennek ellenére csak arra gondoltak, hogy biztos sokat ivott. Végül mégis kórházba szállították, ahol életét vesztette.

Eddig tisztázatlan körülmények között zuhant ki egy harmadik emeleti lakásból egy 13 éves fiú Mosonmagyaróváron. A lakásban házibulit tartottak, de abban a helyiségben, ahonnan a fiú az utcára zuhant, a történtek idején az áldozaton kívül senki sem tartózkodott.

A bulizók egy idő múltán már csak azt vették észre, hogy a szoba üres, ő pedig az épület előtt, a fűben hever. Miután lementek érte, feltámogatták a lakásba, s szóltak a szüleinek, hogy rosszul van, haza kellene vinni.

A fiú hazaérve viszont egyre rosszabbul lett, de ezt a szülei - akik állítólag nem tudtak arról, hogy a fiuk kiesett az ablakon - annak tulajdonították, hogy esetleg túl sok alkoholt fogyasztott.

Végül mégis mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították, ahol megfigyelésre benn tartották. A fiú a kórházban meghalt.

Létfontosságú szervek sérülése, így a máj és a lép repedése, valamint az ebből adódó belső vérzés okozta a 13 éves fiú halálát, közölte a hétfői boncolás eredményét a rendőrség. Az eddigi vizsgálat szerint baleset történt, a fiú alkoholos állapotban megszédülhetett és átbillent a lakás korlátjának erkélyén, mondta Csokán Csaba alezredes, mosonmagyaróvári rendőrkapitány. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel a helyszíni szemlén és az együtt szórakozó fiatalok meghallgatásakor, közölte.