Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Részeg volt a lakásból kizuhanó kamasz

2008.03.05. 10:36
Nem egyedül volt az utcára zuhanása előtt az a mosonmagyaróvári tinédzser, aki zuhanása után nem sokkal meghalt. A Blikknek nyilatkoztak gyerektársai, akik szerint a 13 éves Bence sokat ivott, ezért fel kellett locsolniuk. Amikor a fiú magához tért, érthetetlen okokból kiugrott az erkélyről.

Változtattak korábbi állításaikon azok a tinédzserek, akiknek egy 13 éves társuk kizuhant egy mosonmagyaróvári ház emeltéről és néhány órával a zuhanás után meghalt. Az első hírek arról szóltak, hogy a 13 éves Bence egyedül volt a házibuliban az egyik szobában és társai csak a puffanásra figyeltek fel.

A Blikk szerdai számában megszólalt a fiú barátnője, Adrienn, aki szerint a fiú túl sokat ivott, hiába csiklandozták, szólongatták, a fiú nem reagált, ezért egy edénybe vizet tettek, s azzal lelocsolták a hasát és az arcát.

Ezután a fiú hirtelen felpattant, és egyenesen az erkélyre rohant. Társai kacagva indultak utána, de mire kiértek, már csak a hatalmas puffanást hallották. Lerohantak hozzá, Bence arra panaszkodott, hogy sajog mindene, ennek ellenére nem a mentőket, hanem a szüleit hívták, ők értesítették a mentőket, de a kórházba szállítása után két órával belehalt belső sérüléseibe. A Blikk arról is beszámolt, államigazgatási eljárás keretében vizsgálják, felelős-e bárki is a tragédiáért.