Sára, Márió
-6 °C
2 °C

Részeg volt a lakásból kizuhanó kamasz

2008.03.05. 10:36
Nem egyedül volt az utcára zuhanása előtt az a mosonmagyaróvári tinédzser, aki zuhanása után nem sokkal meghalt. A Blikknek nyilatkoztak gyerektársai, akik szerint a 13 éves Bence sokat ivott, ezért fel kellett locsolniuk. Amikor a fiú magához tért, érthetetlen okokból kiugrott az erkélyről.

Változtattak korábbi állításaikon azok a tinédzserek, akiknek egy 13 éves társuk kizuhant egy mosonmagyaróvári ház emeltéről és néhány órával a zuhanás után meghalt. Az első hírek arról szóltak, hogy a 13 éves Bence egyedül volt a házibuliban az egyik szobában és társai csak a puffanásra figyeltek fel.

A Blikk szerdai számában megszólalt a fiú barátnője, Adrienn, aki szerint a fiú túl sokat ivott, hiába csiklandozták, szólongatták, a fiú nem reagált, ezért egy edénybe vizet tettek, s azzal lelocsolták a hasát és az arcát.

Ezután a fiú hirtelen felpattant, és egyenesen az erkélyre rohant. Társai kacagva indultak utána, de mire kiértek, már csak a hatalmas puffanást hallották. Lerohantak hozzá, Bence arra panaszkodott, hogy sajog mindene, ennek ellenére nem a mentőket, hanem a szüleit hívták, ők értesítették a mentőket, de a kórházba szállítása után két órával belehalt belső sérüléseibe. A Blikk arról is beszámolt, államigazgatási eljárás keretében vizsgálják, felelős-e bárki is a tragédiáért.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!